Opetustoiminta

Projektori-ryhmä järjestää näyttelijäntyön kursseja harrastajateatteriryhmille, koulujen ilmaisutaidonryhmille tai muutoin alasta kiinnostuneille.

Kurssit ovat suunnattu kaikille, jotka haluavat saada oppia näyttelijäntyöstä, sekä kehittää esiintymisvarmuuttaan ja ilmaisuvoimaansa. Kurssien tavoitteena on vahvistaa oman minuuden löytämistä ja ryhmätyön merkitystä esittävissä taiteissa, sekä tarjota monipuolista osaamista näyttelijäntyön perusteisiin. Lisäksi kursseilla opetellaan luovaa ja aktiivista asennetta taiteelliseen työhön. Kursseilla keskitytään kontaktiin, läsnäoloon ja itsetuntemukseen keinoina mm. improvisaatio, erilaiset keskittymis- ja luottamusharjoitukset, tanssi, puheoppi, dramaturgia ja kehonhuolto.

Kurssin kesto ja hinta

Kurssin kesto on 2-3 päivää. Opetustunteja 8 kpl (45 min.) Ikärakenne kursseille 16-80 vuotta. Kursseilla liikutaan paljon, joten kerrothan ennakkoon vetäjille jos sinulla on liikunnallisia rajoitteita. Kurssien sisältö ja kesto on mahdollista räätälöidä myös tilaajan toiveiden mukaan.

Ketkä?

Näyttelijäntyönkurssin vetäjinä toimivat näyttelijä Jukka Peltola (TeM) ja näyttelijä Hanna Gibson (TeM)

Jukka Peltola

Freelance-näyttelijä Jukka Peltola on valmistunut Teatterikorkeakoulun Näyttelijäntyön suomenkieliseltä laitokselta vuonna 2002. Jukka Peltola on pitkän linjan ammattilainen, joka on vieraillut näyttelijänä useissa suomalaisissa ammattiteattereissa mm. Turun, Espoon, Kouvolan, Vaasan, Kajaanin ja Seinäjoen kaupunginteattereissa, Riihimäen teatterissa, Q-teatterissa, Teatteri Takomossa, Lahden Vanhassa Jukossa sekä useissa vapaissa helsinkiläisissä teatteriryhmissä. Jukka Peltola on myös vuonna 2006 perustetun Projektori-ryhmän perustajajäsen, ”yleismies Jantunen” ja näyttelijä.

Hanna Gibson

Hanna Gibson (s.1980) on valmistunut Teatteritaiteen maisteriksi Tampereen yliopiston Näyttelijäntyön laitokselta vuonna 2006. Hän on ollut kiinnityksellä Vaasan kaupunginteatterissa ja Tampereen teatterissa. Vuodesta 2011 Gibson on toiminut freelance-näyttelijänä ja vieraillut mm. Tampereen Työväen Teatterissa, Kajaanin kaupunginteatterissa, Kouvolan teatterissa ja Ahaa teatterissa. Projektori-ryhmässä hän on toiminut näyttelijänä vuodesta 2014 lähtien. Teatterin lisäksi Gibson on näytellyt televisiossa mm. YLE TV1:n Korpelan kujanjuoksussa. Lisäksi hän on erikoistunut sairaalaklovneriaan. Gibson on tehnyt myös lukuisia dubbauksia eri lastenohjelmiin, sekä toiminut monipuolisena äänenä eri radiomainoksissa ja äänikirjalukijana. Gibson toimii myös teatteripedagogina lasten ja nuorten kanssa erilaisissa teatterityöpajoissa.

Tiedustelut ja hintatarjoukset:

jukkatuomaspeltola@gmail.com
puh. +358505117924

gibsonhanna@hotmail.com
puh. +358407633619